Autoruiten-graveer-ets-sets      

Het beste en enige systeem dat goedgekeurd is door                            ALLE autofabrikanten! 

 
 

IEDER ETS-SET BESTAAT UIT:

1. 12 kant en klare, eenmalig te gebruiken, sjablonen. U kunt kiezen uit 3 verschillende ets-sets: 1. sjablonen met vermelding van het kenteken van de auto + de landsaanduiding "NL", of 2. sjablonen met vermelding van het chassisnummer van de auto of 3. sjablonen met vermelding van het chassisnummer van de auto + het bijbehorende autokenteken + de landsaanduiding "NL". U zult zelden voor een auto meer dan 10 sjablonen nodig hebben. Wij voegen echter een tweetal extra sjablonen erbij. Mocht de auto immers in de toekomst eens ruitbreuk krijgen, dan kan men altijd de nieuwe ruit voorzien van de onuitwisbare codering. De glas-etspasta is immers onbeperkt houdbaar.

2. Een tube van onze speciale glas-etspasta. Onze unieke Permanentmark® glas ets-pasta werkt uitsluitend op glas. Deze glas ets-pasta is ABSOLUUT onschadelijk voor de lak en rubber van een auto.

3. Een penseel om de glas-etspasta op de sjablonen aan te brengen.

4. Twee waarschuwings-stikkers voor de binnenzijde van de autoramen. Dit zijn speciale hoogwaardige vinyl waarschuwings-stikkers. Kleurecht en waterbestendig.

5. Een gebruiksaanwijzing. Deze vertelt u hoe u, binnen 10 minuten, alle autoramen kunt graveren/etsen. Dit gaat kinderlijk eenvoudig, razendsnel en altijd met een  professioneel resultaat.